Administratiekantoor A3 introduceert ZZPPeelenMaas.nl

ZZP Peel en Maas is een site voor Zelfstandigen Zonder Personeel in de regio Peel en Maas.

Als ondernemer heeft u vele verplichtingen en wordt er het een en ander van u verwacht. Om u als ZZP’er hierbij te ondersteunen en de nodige handvaten aan te reiken willen wij u middels zzppeelenmaas.nl mogelijkheden bieden om u hierin bij te staan zodat u meer tijd overhoudt voor hetgeen waar u goed in bent!

De ZZP’er onderscheidt zich van loondienstmedewerkers door zijn vakmanschap als zelfstandige in de markt te zetten. Als ZZP’er bent u eigen baas waardoor u alle vrijheid heeft om te ondernemen. ZZP Peel en Maas biedt ondersteuning in het ondernemen. Door middel van samenwerking met diverse disciplines kunnen we ondersteuning bieden aan elke ZZP’er, van schilder tot winkelier.

Maar wat kunt u verwachten van ZZPPeelenMaas.nl.

ZZPPeelenMaas biedt u de mogelijkheid een gratis profiel aan te maken. Vanuit dit profiel kunt u gebruik maken van het gedeelte “diensten, vraag en aanbod”. In dit afgeschermde gedeelte kunt u bijvoorbeeld aangeven dat u uren over heeft om een collega uit te helpen, uren tekort komt of materiaal te leen/te koop heeft.

Dit gebeurt allemaal in een afgeschermd gebied zodat alleen ZZP’ers met een profiel uw berichten kunnen inzien en een reactie kunnen plaatsen.

Op de homepage worden de laatste berichten geplaatst, maar zonder toelichting en naam. Inloggen is dus vereist voor meer informatie.

ZZPPeelenMaas.nl bevat verder een zoekfunctie. Met deze zoekfunctie kan iedereen de database raadplegen, de collega ZZP’ers, maar ook de zoekende particulier. Heeft u geen eigen website, dan is ZZPPeelenMaas.nl een perfecte gratis mogelijkheid om u te presenteren op internet en zodoende toch gevonden te worden.

Overige mogelijkheden die ZZPPeelenMaas.nl gaat bieden zijn nieuwsfeiten, sms alert en collectieve voordelen. De website wordt continue automatisch voorzien van het laatste nieuws. De sms functie zal met name gebruikt gaan worden om u er aan te herinneren om de aangifte omzetbelasting in te dienen.

ZZP’ers met een profiel kunnen dit dan ook gaan gebruiken als extra verkoopkanaal waardoor een collectief voordeel kan ontstaan door bijvoorbeeld het plaatsen van tijdelijke aanbiedingen.

Verder kunt u via ZZPPeelenMaas middels een afgeschermd gedeelte, na inloggen, voorlichting en ondersteuning vragen op het gebied van juridische zaken, administratie, belastingen, incassohulp, marketing en tal van andere zaken waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Voor al uw vragen hebben wij een oplossing. De eventuele kosten hiervan worden voorafgaand aan het werk met u gecommuniceerd. U komt nooit voor verrassingen te staan, maar krijgt wel het advies welke u nodig heeft voor goed ondernemerschap.

Aanmelden kan op de volgende wijze

Ga naar ZZP Peel en Maas en meld u gratis aan.